Willie's Worstenbroodmeer dan alleen het lekkerste worstenbrood
 

Worstenbrood Automaat

Op de oprit van bakkerij Willie’s Worstenbrood vindt u een heus worstenbroodjes automaat. De hele dag door, 7 dagen per week, kunt u hier de lekkerste worstenbroodjes uit halen. Wij hebben de beste worstenbroodjes van Udenhout en dat kunt u proeven. Ontdek het zelf en breng een bezoekje aan ons automaat. 

Worstenbrood is onze absolute specialiteit. In het automaat vindt u 4 verschillende soorten worstenbroodjes. Dit zijn de volgende broodjes:


Gewone worstenbroodjes: onze specialiteit, een heerlijk Brabants worstenbroodje naar origineel bekroond recept.
Pittige worstenbroodjes: een heerlijk pikant worstenbroodje gedecoreerd met kaas.
Spek worstenbroodjes: ons heerlijke Brabantse worstenbroodje, belegd met katenspek.
Frikandelbroodjes: ouderwets lekker frikandelbroodje.


Iedere dag wordt het automaat gevuld met vers gebakken worstenbroodjes. De broodjes worden met grote liefde en zorg bereidt in onze bakkerij. Wij maken enkel gebruik van de meest verse en ambachtelijke ingrediënten. In onze kleinschalige bakkerij bakken wij met trots ouderwets lekkere Brabantse worstenbroodjes.
24/7 genieten
Welk worstenbroodje ook uw voorkeur heeft; u kunt deze de hele dag door halen in ons automaat. Zo heeft u ook ’s avonds en in het weekend altijd de lekkerste worstenbroodjes in huis. U vindt onze automaat voor de poort op onze oprit. Ons adres is Molenhoefstraat 14 in Udenhout. ntent plaatsen.

Deze tekst past u aan door erop te klikken.

E-mailen
Bellen
Map